VeriFine vércukormérő lándzsa, vérvételi lándzsa

A VeriFine vércukormérő lándzsa egy biztonságos és kényelmes vérvételi eszköz, amely vércukormérő és egyéb multifunkciós készülékekhez használható. A steril lándzsa segítségével könnyen és fájdalommentesen kinyerhető az eredmény meghatározásához szükséges vércsepp. Jelenleg ez a Magyarországon kapható legvékonyabb lándzsa. Ismerje meg a VeriFine vérvételi lándzsa előnyeit!

biztonságos vércukormérő lándzsa

VeriFine lándzsa: milyen előnyökkel jár?

Kényelmes használat

Az ujjbegyszúró lándzsa leegyszerűsíti és megkönnyíti a vércukormérés folyamatát. Tűfóbiások is egyszerűen használhatják, mert a lándzsa az ujjbegyszúróban helyezkedik el, így nem látható.

Biztonságos alkalmazás

A VeriFine lándzsa megbízható és biztonságos termék, amely gamma-sugárzással sterilizált. Kialakításának köszönhetően biztosítja a jó véráramlást.

Több kiszerelésben kapható

Az ujjbegyszúró lándzsa 25 db-os és 50 db-os kiszerelésben is megtalálható, így Ön az igényeihez mérten választhatja ki az adott terméket.

Több ujjbegyszúróval is kompatibilis

A VeriFine vérvételi lándzsa a VeriFine ujjbegyszúró mellett a Dcont®és a Méry® márkájú ujjbegyszúró készülékekkel is használható.

Kedvező ár

A VeriFine lándzsa megfizethető és elérhető áron található meg kínálatunkban, ezért mindenképp érdemes beruházni rá.

vércukormérő lándzsa

A VeriFine vércukormérő lándzsa használata

vérvételi lándzsa cukorbetegeknek

1. Csavaró mozdulattal távolítsa el a szúróeszköz fejét, majd helyezze be a steril lándzsát a szúróeszközbe.
2. Tartsa szorosan a lándzsát, majd csavaró mozdulattal távolítsa el annak biztonsági kupakját.
3. Óvatosan csavarja vissza a szúróeszköz fejét, és az órajárásnak megfelelő irányba csavarva állítsa be a kívánt szúrási mélységet.
4. Húzza hátra a szúróeszköz hátulját, hogy az feszített állapotba kerüljön, így az eszköz használatra kész lesz.
5. Szorítsa a szúróeszközt az ujjához, majd nyomja meg az eszköz oldalán lévő szürke gombot, így kioldódik az ujjbegyszúró lándzsa.
6. Használat után távolítsa el a szúróeszköz fejét. A lándzsa steril kupakját helyezze egy sima felületre, majd szúrja bele a lándzsát.
7. Nyomja meg a kioldó gombot, és ellenőrizze, hogy a lándzsa teljesen kitolt állapotban van-e. Nyomja előre a lándzsa eltávolító gombot, a lándzsát pedig tegye a megfelelő hulladékgyűjtőbe. Ezt követően pedig helyezze vissza a szúróeszköz kupakját.

Hogyan kerülhető el a fertőzésveszély az ujjbegyszúró lándzsa használatakor?

• Használjon mindig új, steril lándzsát, mivel csak egyszer használatos.
• Vigyázzon arra, hogy az ujjbegyszúró készülékre vagy a belsejébe, illetve a vérvételi lándzsára szennyeződés ne kerüljön.
• Ne használjon másokkal közösen vérvételi lándzsát vagy ujjbegyszúró készüléket.
• A használt lándzsát mindig helyezze a megfelelő hulladékgyűjtőbe.

ujjbegyszúró lándzsa kedvező áron

Hol kapható VeriFine vérvételi lándzsa?

A VeriFine segédeszközt kérje bármelyik gyógyszertárban patikusától, vagy néhány kattintással rendelje meg az alábbi webáruházból.