VeriFine ujjbegyszúró

A Verifine ujjbegyszúró biztonságos és kényelmes eszköz a kapilláris vérmintavételhez. A vérminta gyűjtése a vércukorszint mérés Az ujjbegyszúró ergonomikus kialakítású, így használata bármilyen bőrtípuson egyszerű. Segítségével a vérmintagyűjtés könnyű és fájdalommentes a test bármely felületén. Ismerje meg a VeriFine ujjbegyszúró előnyeit!

ujjbegyszúró cukorbetegeknek

VeriFine ujjbegyszúró: milyen előnyei vannak?

Biztonságos használat

A készülék amellett, hogy minimálisra csökkenti a fájdalomérzetet a tű szúrásakor, nem engedi a lándzsát túl mélyre hatolni. Fejlett lándzsairányítási rendszer és stabil tűvezetés jellemzi, amelyeknek köszönhetően Ön is gondtalanul eshet át a kényelmetlennek tűnő folyamaton.

Kényelmes és egyszerű kezelés

Az ujjbegyszúró készülék használata nem igényel különösebb hozzáértést és szakértelmet. Működése egyszerű, egyetlen gomb megnyomásával nyerhet vérmintát.

Állítható szúrásmélység

A VeriFine ujjbegyszúró toll esetében a szúrás mélysége 7 fokozatban állítható, azaz teljesen egyénre szabható. A fokozatokat a különböző bőrtípusok miatt célszerű beállítani. A kisebb számok a sekélyebb szúrásokhoz, a nagyobb számok pedig a mélyebb szúrásokhoz valók. Gyermekek és a legtöbb felnőtt esetében elegendő a kisebb fokozatok használata, a vastag és heges bőrű személyeknél viszont mélyebb szúrásra van szükség.

Visszafogott forma

Az ujjbegyszúró visszafogott és elegáns formája barátságosabb benyomást kelt, így a gyermekek, de a félénkebb felnőttek is bátrabban vethetik magukat alá a vizsgálatnak.

Alternatív területeken is használható

Az ujjbegyszúró készülék nemcsak ujjbegy szúrására alkalmas, ugyanis ez a test bármelyik más részén biztonságosan alkalmazható.

Kompatibilitás

A VeriFine ujjbegyszúró kompatibilis a világszerte leggyakrabban használt lándzsákkal, ezen kívül bármelyik vércukormérőhöz használható.

ujjbegy szúró vérmintavételhez

Mire figyeljen használatkor?

ujjbegyszúró toll 7 fokozattal

• Ujjbegyszúró toll használatakor vigyázzon, hogy a készülékre vagy a belsejébe ne kerüljön semmiféle szennyeződés.
• Az ujjbegy szúró készüléket ne használja másokkal közösen. Ez a vérvételi lándzsára is ugyanúgy vonatkozik.
• Használjon új és steril lándzsát minden egyes mintavételkor.
• Figyeljen arra, hogy a használt lándzsát a megfelelő hulladékgyűjtőbe helyezze.

Hol vásárolható meg a VeriFine ujjbegyszúró?

A VeriFine segédeszköz bármelyik patikában megvásárolható vagy néhány kattintással meg is rendelheti az alábbi webáruházból.